Gyilkosság történt a budapesti XVI. kerületben

39 éves családapa volt az áldozat.

2022. január 18., 10:32

Szerző:

Egy csodálatos család életét törte ketté egy arctalan gyilkos vasárnap este, a budapesti XVI. kerület egyik csendes, jól szituált negyedében – írja a Borsonline. Nagy Sándor ugyanis éppen az erkélyén tekintgetett kifelé, amikor meglátott egy gyanús alakot, amint a parkoló kocsik között szaglászik.

„A mi kocsink is ott szokott parkolni, és a férjem mindig is ilyen volt: becsületes, segítőkész, így aztán lement, hogy kövesse az alakot

– mondta a megtört feleség a Borsnak.

A feleség érezte, hogy valami nincs rendben, ezért férje után ment, de ekkor ő már csak tántorogva tudott lépkedni, mert az ismeretlen szíven szúrta. A férj a feleség szeme láttára esett össze. A helyszínre érkező mentősök a kórházba számították a férfit, viszont az életét már nem tudták megmenteni. 

A rendőrség hajtóvadászatot indított a gyilkos ellen. A gyilkosság időpontjában az elkövető terepszínű dzsekit, sötét nadrágot viselt, 165-170 centi magas volt, de az arcát sajnos nem látták, azt ugyanis maszk, és mélyen a szemébe húzott sapka fedte.

(Kiemelt képünk:  Fotó: 168.hu | Merész Márton)

 

Tizennégy év fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék csütörtökön, nem jogerősen a "pécsi fekete angyalként" elhíresült férfi klinikai ápolót, aki egy koronavírusos beteg halálát okozta 2022 decemberében - tájékoztatta a bíróság az MTI-t.