Most Ön is segíthet a rendőrségnek

Egy gyalogos súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

2022. február 18., 15:32

Szerző:

Gyalogost ütöttek el Pécsett, a rendőrök szemtanúkat keresnek – közölte a police.hu. Mint írják, a Pécsi Rendőrkapitányság baleset gondatlan okozása miatt folytat eljárást, mivel szerdán 14 óra 15 perckor eddig tisztázatlan okból és körülmények között az egyik menetrendszerinti busz elütött egy gyalogost, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Hozzáteszik, a baleset Pécsett, a Nagy Lajos király úti autóbusz-pályaudvaron, a 13-as számú indulóhelynél történt.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri a szemtanúkat, illetve azokat, aki bármilyen érdemleges információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatban, hívják a 06-72-504-400-as telefonszámot. A névtelenség megőrzése mellett ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszám, illetve személyesen munkaidőben (h-cs: 8 - 16; p: 8 - 13) a Pécsi Rendőrkapitányságon is lehet jelentkezni. 

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó 168.hu / Merész Márton)

A Szövetségi Nyomozó Irodával (FBI) együttműködve fogták el egy tavaly Miskolcon történt rablás egyik gyanúsítottját az Egyesült Államokban, hangzott el a bűncselekmény részleteiről tartott sajtótájékoztatón csütörtökön a borsodi vármegyeszékhelyen.