Filmbe illő autósüldözés Fejér megyében

Tíz kilométeren keresztül menekült egy autós.

2022. január 14., 21:41

Szerző:

Több mint 10 kilométeren át menekült az őt üldöző rendőrök elől egy sofőr Agárdnál szerda este az RTL Klub Híradó szerint. A sofőr többször megpróbálta leszorítani a rendőröket az útról. Az autós végül egy árokba csúszva állt meg a Székesfehérvárhoz tartozó Kisfaludnál. A hollywoodi filmbe illő autósüldözésben senki nem sérült meg, a 45 éves sofőrt elfogták. Kiderült, a kocsit körözték, ezért kezdett menekülni a rendőrök elől. A bíróság a letartóztatását elrendelt, és évekre börtönbe kerülhet.

(Kiemelt képünk illusztráció: Egy új, Audi A3 típusú rendőrautó a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság új rendőrautóinak átadásán Pécsen 2015. február 19-én. Az eseményen összesen harmincöt darab gépjárművet adtak át, március végéig további tizenhárom járművet kap a főkapitányság. MTI Fotó: Sóki Tamás)

 

Tizennégy év fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék csütörtökön, nem jogerősen a "pécsi fekete angyalként" elhíresült férfi klinikai ápolót, aki egy koronavírusos beteg halálát okozta 2022 decemberében - tájékoztatta a bíróság az MTI-t.