Egy Porsche büntetőfékezett, ezért egy másik autó szalagkorlátnak ütközött

A rendőrség keresi a sofőrt. 

2022. február 2., 19:18

Szerző:

Közúti veszélyeztetés gyanúja miatt rendeltek el nyomozást a tiszaújvárosi rendőrkapitányságon ismeretlen személlyel szemben. Az adatok szerint január 28-án 15 óra 26 perckor az M3-as autópályán, Hejőkürt külterületén egy világos színű Porsche megelőzött egy másik autót, majd hirtelen fékezett előtte – írja a police.hu

A büntetőfékezés miatt a megelőzött autós hirtelen kormánymozdulatra kényszerült, emiatt nekiütközött a szalagkorlátnak. Az anyagi kárral járó közlekedési balesetben nem sérült meg senki.

A rendőrök kérik, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívón. 

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Shutterstock)

A Kecskeméti Járási Ügyészség többrendbeli gyermekpornográfia és más bűncselekmények miatt vádat emelt egy férfival szemben. Az elkövető népszerű internetes játékokba bekapcsolódva 14 kiskorú fiúval alakított ki bizalmi kapcsolatot, amelynek köszönhetően tőlük intim fotókat és videókat szerzett meg. A vádlott a tényleges kilétét úgy leplezte, hogy mindehhez egy külföldön élő fiatal ismerőse arcképét jogellenesen felhasználta.