Egy Porsche büntetőfékezett, ezért egy másik autó szalagkorlátnak ütközött

A rendőrség keresi a sofőrt. 

2022. február 2., 19:18

Szerző:

Közúti veszélyeztetés gyanúja miatt rendeltek el nyomozást a tiszaújvárosi rendőrkapitányságon ismeretlen személlyel szemben. Az adatok szerint január 28-án 15 óra 26 perckor az M3-as autópályán, Hejőkürt külterületén egy világos színű Porsche megelőzött egy másik autót, majd hirtelen fékezett előtte – írja a police.hu

A büntetőfékezés miatt a megelőzött autós hirtelen kormánymozdulatra kényszerült, emiatt nekiütközött a szalagkorlátnak. Az anyagi kárral járó közlekedési balesetben nem sérült meg senki.

A rendőrök kérik, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívón. 

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Shutterstock)

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.