Kuplerájba vitt a csészealj, emiatt két évre a börtönbe repül az UFO frontembere

Svájci bordélyházba vitte a magyar nőket a zenész. 

2021. október 12., 12:14

Szerző:

A Fővárosi Ítélőtábla a napokban hozott jogerős ítéletével az egykori popzenész büntetését azzal hagyta helyben, hogy az ügyészi fellebbezésnek részben helyt adva, mintegy 2.7 millió forint bűncselekmény során szerzett összegre vagyonelkobzást is elrendelt – olvasható az Ügyészség közleményében

2020. november 13-án hirdetett elsőfokú ítéletet a Fővárosi Törvényszék abban a bűnügyben, amelyben az egykori UFO együttes frontembere, Varga Zsolt és két társa 2010 és 2011-ben hirdetések és személyes kapcsolatok útján egy svájci bordélyba fiatal, magyar nőket közvetítettek és utaztattak ki. A bordély vezetője „jutalékot” fizetett, a volt énekes a kéjnőktől menedzselésükért „havi díjat” kért és kapott azok prostitúciós tevékenységéből származó jövedelméből. A férfi három „ügyfelétől” megtévesztéssel milliós összegeket vett át, amelyeket befektetni ígért, azonban azokat magára és az együttesre költötte.

Az eljáró törvényszék a volt énekest bűnösnek mondta ki ezért 2 év börtönbüntetésre, 3.000.000 forint pénzbüntetésre és 2 év közügyektől eltiltásra ítélte.

(Kiemelt képünk: Varga Zsolt az UFO frontembere Fotó: UFO Hivatalos Facebook oldala)

 

Tizennégy év fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék csütörtökön, nem jogerősen a "pécsi fekete angyalként" elhíresült férfi klinikai ápolót, aki egy koronavírusos beteg halálát okozta 2022 decemberében - tájékoztatta a bíróság az MTI-t.