Brutálisan bántalmazta a családtagjait – Ismét letartóztatták a Deák téri késelő társát

Ismét letartóztatták a három és fél évvel ezelőtti Deák téri késelés másodrendű vádlottját. A Blikk információi szerint ezúttal családtagjait bántalmazta súlyosan. 

2023. november 10., 10:16

Szerző:

A 22 éves férfi házi őrizete során eltőrte az apja az orrát, a lépcsőházban pedig az ikertestvérével verekedett, aki egyébként a gyilkossági ügy harmadrendű vádlottja is egyben – közölte biztos forrásra hivatkozva a Blikk.

A lap megkereste a Fővárosi Főügyészséget az ügyben: a Fővárosi Főügyészség indítványa alapján a Fővárosi Törvényszék 2023. február 24-én rendelte el a vádlott letartóztatását a bűnügyi felügyelet szabályainak súlyos megsértése miatt. A férfi ellen újabb büntetőeljárások indultak, mivel a megalapozott gyanú szerint garázda jellegű verekedésbe keveredett, valamint egy hozzátartozóját bántalmazta súlyosan – tájékoztatta a Blikket dr. Rab Ferenc Levente helyettes szóvivő.

2020-ban az emberölés vádlottja 18. születésnapját ünnepelte egy 19 éves testvérpárral, amikor szóváltásba keveredetek két másik fiatallal. A nagykorúságát ünneplő férfi mindkettejüket szíven szúrta. A most újabb erőszakos cselekménybe keveredett fiatal az ügy másodrendű vádlottja, mivel ötször fejbe rúgta a többször megkéselt, földön fekve haldoklót. 

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó:Sebastian Kahnert / POOL / AFP)