Borzalom: Bedrogozva kínoztak gyerekeket pedofilok

Elítélték kedden Németországban az utóbbi évek egyik legnagyobb szabású pedofil bűncselekmény-sorozatának több elkövetőjét. 

2021. július 7., 08:20

Szerző:

28 éves informatikus volt a feje annak a pedofil hálózatnak, amelyben tudatmódosító szerek használatával kábítottak el és kínoztak gyerekeket. 29 esetben követett el szexuális visszaéléseket élettársa fia és más gyerekkel szemben. A férfi anyukáját is elítélték 5 évre bűnpártolás miatt, hiszen a nő házában bántalmazták a gyerekeket. A nő tudott a borzalmakról de mégsem tett semmit, hogy megakadályozza a fia gusztustalan hóbortját. A férfinek további társai voltak, akikkel úgynevezett K.O.  cseppekkel kábítottak el a kiskorúakat, majd szexuális bántalmazásaikról felvételek is készültek, amelyeket az interneten a bűnözők körében közkedvelt részén, a darkneten adtak el. 

Az elsőrendű vádlott 2019 tavaszán bukott le. A rendőrség 30 órányi videóanyagot talált a lefoglalt adathordozókon. A felvételeken feltűnő bűnelkövetők utáni nyomozás még nem ért véget, legutóbb júniusban kaptak el egy újabb gyanúsítottat. A 28 éves férfit 10 évre ítélték el de utána sem szabadul, biztonsági őrizetbe kerül majd, ahogyan tettes társai is.

 (Kiemelt kép: Illusztráció Forrás: Shutterstock)