Ajánló lapunk július 22-i számából

A 10–18 éves magyar gyerekek 88 százaléka rendelkezik profillal valamelyik közösségi média felületén, 20 százalékuk volt már elektronikus bántalmazás áldozata, 10 százalékuk pedig beismerte, hogy maga is bántott másokat az online térben. Ezen az arányon az elmúlt hónapok sem segítettek, a koronavírus-járvány okozta karanténhelyzet és az iskolabezárások miatt a fiatalok életének jelentős része ugyanis áttolódott az online térbe, ami csak fokozta a bántalmazás veszélyét.

2020. július 21., 14:28

Szerző:

Tékozló ország

Chikán Attila: Küszöbön áll egy komoly visszaesés  

 

A cigánytábor nem az égbe megy

Bogdán László cserdi életműve

 

Én apait-anyait bele fogok adni  

Freund Tamás, a Magyar Tudományos Akadémia új elnöke a 168 órának

 

Veszélyben a fiatalok  

Mobilfüggés, bezárkózás

 

Lapozzon bele!

Túlélőverseny  

Polyák Gábor a magyar média jelenlegi helyzetét elemzi

 

Vállalat vagy egyetem  

Angyal Ádám a Corvinus Egyetem  kiszervezéséről

 

Légvárat a szemétdombra

Városi otthonteremtési program a rozsdaövezetekben  

 

Ujjlenyomat nélkül

Miért halt meg Hruscsov fia?

 

Bereményi Géza, jó lesz?  

Hatéves koráig az Eldorádóban is megörökített Teleki téren nevelkedett 

 

Akit a politika szele megcsapott

Most lenne 95 éves Darvas Iván (1925–2007)  

 

Pizsamás művészeti árverések

Az online aukciókról nem csak a pezsgő hiányzik  

 

Iharos: király korona nélkül  

Idén ünnepelte volna 90. születésnapját minden idők legnagyobb magyar futója

 

 

Nincs jogosítványa, töri az angolt. Mégis fiatalon lett adjunktus a Corvinuson, de alapított már egy minipártot, volt kerületi polgármester, főpolgármester és most indul a miniszterelnök-jelölti előválasztáson. Tarlós szerint "hazudós, tétova, mama kedvence", Tóth Csaba pedig "taknyos úrifiúnak" nevezte. Megint mások Orbán Viktor ellentétét látják benne - portré Karácsony Gergelyről az új 168 Órában.

„Aligha” – válaszolta Kemenesi Gábor víruskutató arra a feltételezésre, amely szerint a koronavírust egy kínai laboratóriumban fejlesztették ki. A legfrissebb 168 Óra nyomtatott hetilap azt próbálta meg felfejteni a víruskutató segítségével, hogy honnan származhatott a koronavírus, és hogyan került át az emberre.

„Még hivatalba sem léptem, de már megmondták, hogyan fogok visszaélni”. Január elsején lett Magyarország új főbírája Varga Zsolt András. Polt Péter legfőbb ügyész volt helyettesét, korábbi alkotmánybírát, a Velencei Bizottság tagját, tárgyalótermi tapasztalat nélkül, két törvénymódosítás eredményeként választhatta meg a Kúria élére a kétharmados parlamenti többség. Az egyik szerint az Alkotmánybíróság tagjaként szerzett tapasztalat is bírói jogviszonynak számít, egy másik pedig lehetővé tette, hogy az alkotmánybírákat kérésükre a köztársasági elnök a szokásos pályáztatási eljárás nélkül a Kúria tagjának nevezze ki.