Egy hete van csak hátra, már búcsúznak a legendás együttes énekesétől

A Smash Mouth énekese, Steve Harwell hospice-ellátásban van, és már csak napok vannak hátra az életéből – jelentette be az együttes menedzsere.

2023. szeptember 4., 17:34

Szerző:

Az Entertainment Weekly Sunday című lapnak nyilatkozva hozzátette, hogy az 56 éves Steve Harwell a májelégtelenség végső stádiumában van. A család és barátok az elmúlt három napban sorra érkeztek az énekeshez, miután az orvosok kijelentették: „előreláthatóan egy hete van csak hátra” – idézi a beszámolót az nlc.hu.

„Reméljük, hogy az emberek tiszteletben tartják Steve és családja magánéletét ebben a nehéz időszakban” – tette hozzá az együttes menedzsere. Az elkerülhetetlen tragédiát több éven át tartó súlyos egészségügyi problémái előzték meg.

A Smash Mouth frontembere korábban 2016 augusztusában került kórházba, miután egy koncerten összeesett a színpadon az Illinois állambeli Urbanában. A banda több fellépését elhalasztotta a következő évre, amikor ismét kórházba került, miután légzési nehézséget tapasztalt az egyik memphisi fellépése előtti hangpróbán.

(Kiemelt kép: archív – Steve Harwell. Forrás: Wikimedia.com)

Óriási sikerrel zárult a hétvégi Budapest Mastercard Comic Con, amelyre minden eddiginél többen voltak kíváncsiak. A kétnapos eseménysorozaton 25.756 látogató vett részt, amely a tavalyi látógatószám közel kétszerese. A hollywoodi sztárok mellett a társ- és vendégrendezvények is nagy érdeklődést keltettek, így a Board Game Expo és a KoreaOn kulturális fesztivál is hozzájárult a látogatócsúcshoz.