Lángoló Barbie babával celebkedett a konzervatív újságíró

A konzervatív Ben Shapiro babák felgyújtásával tiltakozott Greta Gerwig feminista kasszasikere ellen. Bojkottra szólítja fel követőit, ingyen reklám lett belőle.

2023. július 26., 13:14

Szerző:

A látogatói és bevételi rekordokat döntögető, Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével bemutatott Barbie-film felháborított néhány váltott ki néhány amerikai konzervatív megmondóembert, mivel szerintük túlságosan „woke” és „férfiellenes” a vígjáték.

Közülük való Ben Shapiro is, aki felháborodásában felgyújtott néhány műanyag Barbie-t. A bizarr akciót hosszas kritika is követte, amelyben az alkotást az egyik legelborultabb filmként írta le, amit valaha látott 

– írja a businessinsider.com.

„Olyan, mintha a Toy Story-t akarták volna megcsinálni, de úgy, hogy a játékok mind gonoszak, rosszak, és el kellene égetni őket” – mondta Shapiro, és hozzáfűzte: „ez az egyik legwoke-abb film, amit valaha látott” – idézi a hvg.hu.

(Kiemelt kép: Barbie-hasonmások pózolnak a San Diego Comic-Con International rendezvényen, a kaliforniai San Diegóban 2023. július 20-án. Fotó: Chris Delmas / AFP)

 

 

Ha nyár, akkor vakáció! Az év legmelegebb évszakában mindannyian utazni vágyunk, legyen szó kisebb kiruccanásokról, hosszabb, távolabbi országokba megváltott nyaralásról, a már jól ismert helyekről vagy akár egzotikus tájakról. Döntsünk bárhogy és induljunk bármerre, az ELLE nyári lapszáma a legjobb útitárs lesz!

Szent Iván napja az éve leghosszabb napja, éjszakája pedig évszázadok óta ihlet meg írókat és költőket. A nyár legmisztikusabb éjszakájához számos babona és hiedelem fűződik, a termékenységi rítusoktól az egészségvarázsláson át a szerelemvarázslásig.