Megerősítette az RTL, hogy vége a Barátok Köztnek

Az RTL Magyarország programigazgatója megerősítette, hogy leveszik műsorról a Barátok közt című produkciót, amely valaha a legnézettebb napi sorozat volt Magyarországon.

2020. november 30., 12:20

Szerző:

Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója a sorozatwiki.hu szakportálnak adott interjújában elmondta: a Barátok közt nézettsége már nem éri el a kívánatos szintet, sőt azt a minimumot sem, hogy főműsoridőben tudják adni, és a saját sávjában a legnézettebb műsor legyen.

Kolosi az interjúban résztelesen beszél arról, mi vezetett a 22 éve futó produkció lezáráshoz. Mint mondta, a bajok akkor kezdődtek, amikor Kalamár Tamás, a sorozat alapító producere több mint öt évvel ezelőtt távozott a Barátok közt éléről. „Ezt követően a sorozat kreatív szempontból olyan útvesztőbe került, amely teljesen eltérítette az eredeti gondolataitól, eredeti céljaitól és egy olyan rossz irányba vitték el, ami után már csak idő kérdése volt, hogy ez a nézettségen mikor fog látszani.” – mondta. A programigazgató hozzátette: sokszor figyelmeztették a gyártót, hogy nézettségvesztésre számítanak, és később, amikor a gyártónak új német vezetése lett, rögtön változtattak is, de sajnos ez már túl későn történt meg.

 

 

Két magyar nagyjátékfilm is versenyben van a hétfőn kezdődő Berlinalén az Arany Medvéért. Közönség és sztárok nélkül kezdődik az egyik legjelentősebb filmszemle, a 71 éves Berlini Nemzetközi Filmfesztivál.

Véget ért minden idők egyik legnépszerűbb elektronikus zenei duójának pályafutása. Olyan slágereket köszönhetünk a Daft Punknak, mint az Around The World, a One more Time vagy a Get Lucky.

 

Maga Edvard Munch írta rá Sikoly című híres képére, hogy "csak egy őrült festhette.” A Norvég Nemzeti Múzeum szakemberei infravörös vizsgálatnak vetették alá a festményt, és ezt állapították meg.