Visszatér a képernyőre a hajdan fergetegesen népszerű Kudlik-műsor

Egy a gond – mindez Kudlik Júlia nélkül várható.

2023. október 9., 20:22

Szerző:

Az Origo értesülése szerint a műsorvezető Kudlik Júlia helyett Fejős Ádám lesz, aki neves tudósokkal, művészekkel, ismert emberekkel keresi a válaszokat a minket körülvevő világ kérdéseire. A Delta adásainak egyedi látványvilágát virtuális stúdió szolgálja.

Fejős Ádám, a közmédia meteorológusa, természettudós, zenész ismert művészekkel, szakértő vendégekkel a fizikai és érzelmi létünket meghatározó, a mindennapjainkat befolyásoló hétköznapi kérdésekre keresi majd a választ szórakoztató jelenetekkel színesítve.

„Felemelő érzés részese lenni a kultikus műsor újjászületésének. Az egyediségét nemcsak a körülöttünk lévő világ bemutatásának módja és a témakínálat adja, hanem az egyedülálló látványvilág és vizuális trükkök, a fiataloknak mindezek további vonzerőt jelenthetnek. Őszintén remélem, hogy a megújult Delta az egész családot képes leültetni a televízió elé, mert korosztálytól függetlenül tartalmas szórakozást ígér” – nyilatkozta a közel hat évtized után megújuló Delta leendő műsorvezetője.

(Kiemelt kép: Kudlik Júlia a Delta stúdiójában. Forrás: hu.wikipedia.org)