Távozik saját műsorából a híres televíziós

A The Late Late Show házigazdája az utolsó évadra készül.

2022. április 29., 12:31

Szerző:

A The Late Late Show házigazdája 2023-ban elhagyja a műsort, és ezzel véget ér az addigra nyolc évadot felölelő sorozat, írja az euronews.

James Corden elérzékenyült, miközben csütörtök esti monológjában beszélt a döntéséről. „Amikor nekivágtam ennek az útnak, már akkor is úgy tekintettem rá, mint egy utazásra, egy kalandra. Sosem volt ez a végső célom” – mondta. Hozzátette, nem akarja, hogy a show túl sokáig húzódjon, amikor már esetleg erőltetetté válhat. Kifejtette, egy év múlva továbblép, hiszen vannak még dolgok a tarsolyában.

Corden hozzátette, hogy szándéka szerint a következő évad a show legjobb éve lesz, és egy nagy durranással fog távozni.

„Hét évvel ezelőtt James Corden megérkezett az Egyesült Államokba, és hatalmas kreatív és komédiás lendülettel vette be a televíziózást, amely nagy visszhangot keltett a nézők körében” – mondta George Cheeks, a CBS elnök-vezérigazgatója a CNN-nek adott nyilatkozatában. Corden műsora olyan népszerű szegmenseknek adott otthont, mint a Crosswalk the Musical és a Carpool Karaoke, amelyek segítettek a műsornak több mint egymilliárd YouTube-nézettséget generálni. „A CBS-nél eltöltött két évem alatt abban a kiváltságban volt részem, hogy testközelből láthattam James kreatív zsenialitását, és megtapasztalhattam a CBS-el való értékes partnerségét, mind előadóként, mind producerként” – tette hozzá Cheeks. Corden 2015 óta házigazdája a műsornak.

 

(Kiemelt kép: Robyn Beck / AFP)

17:13

Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.