06:45 - 09:00

Keljfeljancsi

Fiala János műsora

Fiala János fogja helyettesíteni a zaklatás miatt felfüggesztett Havas Henriket az ATV-n

2017. december 12., 19:12

Szerző:

Hétfőn bejelentette az ATV, hogy felfüggesztik a szexuális zaklatással vádolt Havas Henriket, és vizsgálatot indítanak vele szemben. A műsorvezetőről Baukó Éva és Molnár Anikó, a Való Világ két volt szereplője állította, hogy szexuálisan zaklatta őket.

Fiala János A messziről jött ember című műsorban
Fotó: Youtube

Zoom ma a tévécsatornára hivatkozva közölte, hogy a Havas a pályán című műsornak idén még két adása lesz, a felfüggesztett műsorvezetőt pedig Fiala János helyettesíti. A műsor címét Civil a pályánra módosítják. A portál információi szerint a csatorna azért döntött így, mert előkerült egy 2014-es felvétel is, amelynek a tanúsága szerint Havas Henrik Görög Zita modellt fogdosta. Az ATV vezetősége megdöbbent azon, hogy újabb zaklatási vád vetődött fel Havassal szemben.

A múlt szombati adás szerdai ismétlését már nem is adja le a csatorna.

Két magyar nagyjátékfilm is versenyben van a hétfőn kezdődő Berlinalén az Arany Medvéért. Közönség és sztárok nélkül kezdődik az egyik legjelentősebb filmszemle, a 71 éves Berlini Nemzetközi Filmfesztivál.

Véget ért minden idők egyik legnépszerűbb elektronikus zenei duójának pályafutása. Olyan slágereket köszönhetünk a Daft Punknak, mint az Around The World, a One more Time vagy a Get Lucky.

 

Maga Edvard Munch írta rá Sikoly című híres képére, hogy "csak egy őrült festhette.” A Norvég Nemzeti Múzeum szakemberei infravörös vizsgálatnak vetették alá a festményt, és ezt állapították meg.