Dés László – Duett Koncert – 2023. május 6.

Dés László nem gyakran ad koncertet az Arénában, de amikor mégis, arra érdemes odafigyelni, hiszen dalaiból olyan nagy slágerek születtek, mint a „Nagy utazás”, a „Szerelem első vérig” vagy a „Vigyázz rám” és az „Olyan szépek voltunk”.

2023. február 13., 11:07

Szerző:

Ugyan ezt elmondhatjuk musicaljeiről is a Valahol Európában, a Dzsungel könyve vagy épp a legutóbbi Pál utcai fiúk kapcsán, amelyek dalai közül is számos felkerült a rádiók játszási listáira.

Egy biztos, minden esetben különleges zenei élménnyel várja a közönséget, mely ezúttal sem lesz másképp. Mint ahogy a koncert címe is jelzi, ezen az estén a duett lesz a főszereplő. Fantasztikus előadók énekelnek egymással és persze időnként a szerzővel, Dés Lászlóval. Básti Juli Nagy Ervinnel, Für Anikó Mácsai Pállal, Tóth Vera Geszti Péterrel. Egy biztos: a közönség színes, változatos, izgalmas és felemelő koncertre számíthat 2023. május 6-án, a Papp László Budapest Sportarénában!  

Jegyek kaphatók itt: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/des-laszlo-nagy-duettek-budapest-papp-laszlo-sportarena-596806/event.html

(x)