Brüsszelben tartják az Elk*rtuk nemzetközi premiervetítését

A két legnagyobb streaming szolgáltatóval is tárgyalnak a készítők állítása szerint.

2021. október 15., 07:55

Szerző:

Brüsszelben tartják az Elk*rtuk című film nemzetközi filmpremierje, írja a Magyar Nemzet. A film vezető producere, Kálomista Gábor már korábban is beszélt arról, hogy szeretné, ha Belgium fővárosában is levetítenék a filmet. 

Azzal viszont továbbra sem értek egyet, hogy a nyugati filmeket több helyen és időpontban vetítik, az Elk*rtukat pedig nem akarják elfogadni. Bár minden Cinema Cityben játszani fogják, de amíg az új James Bond-filmet napi 27-30 alkalommal vetítik, addig az Elk*rtukat csak ötször

– közölte Helmeczy Dorottya, producer az Elk*rtuk Facebook-oldalán közvetített videóinterjúban, amiben Bendi Balázs forgatókönyvíróval beszélgettek a filmről.

Helmeczy Dorottya azt is elmondta, hogy a két legnagyobb streaming szolgáltatóval (valószínűleg a Netflixre és az HBO GO-ra gondolhatott) is folynak tárgyalások.

(Kiemelt kép: Az Elk*rtuk című film forgatási helyszíne az egykori MTV-székháznál a Szabadság téren, 2021. április 10-én. Fotó: 168.hu | Merész Márton)

Alain Delon békésen hunyt el Douchyban található otthonában három gyermeke és családja körében. A színészlegenda 88 éves volt.