Már nem az HBO-é A besúgó, mégis folytatódhat a sorozat

A Comcast és a Paramount streamingfelülete megvásárolt 21 HBO Max Europe sorozatot, köztük A besúgót is. 

2023. január 10., 15:48

Szerző:

A SkyShowtime felvásárolta huszonegy HBO Max Europe-sorozat jogát, köztük a tavaly megjelent A besúgóét is – írta a Világgazdaság.

A Comcast és Paramount közös streamingfelülete, a SkyShowtime szeptember óta 12 piacon van jelen, Magyarországon és a környező országban pedig az idei első negyedévben lesz elérhető.

A jó hírről a sorozat rendezője, Szentgyörgyi Bálint is beszámolt: „Nektek hála a Besúgó visszatér. Mégpedig a Magyarországon februárban induló új streaming szolgáltató, a SkyShowtime műsorán.”

A rendező posztját azzal zárta, hogy figyeljünk továbbra is, mert „ez még csak a kezdet.” 

Sikeres volt, mégis hirtelen eltűnt

Még június végén számoltunk be róla, hogy Több más sorozattal együtt elérhetetlenné vált A besúgó című, saját gyártású magyar sorozat is az HBO Max felületén. Akkor a sorozat levételét azzal indokolták, hogy „Az HBO Max és a Discovery+ összeolvadásának előkészítéseként zajlik a két platform elemzése és a végső szolgáltatás kialakítása. Ennek a folyamatnak a része, hogy egyes tartalmak lekerülnek a felületekről.”

(Kiemelt kép forrása: A besúgó)

 

 

Február 4-én A Budapesti Fesztiválzenekar és a Müpa közös megrendezésében ismét megtartják a koncertszezon egyik legpördősebb, legintenzívebb fesztiválját, a Prokofjev-maratont. Az egynapos fesztiválon lesznek nagyzenekari koncertek, intim kamarazene, filmvetítések és ingyenes hangversenyek is.

Európában is egyedülállóan veszélyeztetett múzeum és kulturális tér lett a budapesti, az államszocialista rendszer művészeti értékkel is bíró szoboralkotásait egybegyűjtő Memento Park, derült ki az intézmény közleményéből.

Az Adult Swim kedd este bejelentette, hogy minden együttműködést megszakított Justin Roilanddal, miután az ügyészség testi sértéssel és személyes szabadság korlátozásával vádolta meg az egyik legnépszerűbb animációs sorozat társalkotóját.