A testőrök sem tudták megóvni az énekest

Adam Levine új slágerlistás dala a Sugar – vagyis: cukor – címet viseli, ám az, hogy az új szerzeményt szívesen énekli a színpadon, nem jelenti azt, hogy az egész testén szívesen hordaná. Az egyik „rajongó” úgy gondolta, stílusos lenne, ha az új szám bemutatójára talpig cukorban érkezne a Maroon 5 frontembere – írja a .

2015. május 8., 08:10

A minap Jimmy Kimmel várta az énekest a hollywoodi El Capitan színházba, de mielőtt Levine megkezdte volna az interjút az élő koncert előtt, örömmel osztogatott autogramokat a rá várakozó rajongóknak, akik közül az egyik férfi nem részesítette túl kedves fogadtatásban. Adam igen ideges lett, hiszen fél arcát, kötött pulóverét, farmerját és fekete cipőjét is fehér por takarta. A TMZ információja szerint a férfit azonnal őrizetbe vették, mialatt a hírességet egy másik bejárathoz kísérték. Az Animals előadója végül megszabadult az édességtől, mindenesetre nagyon felhúzta magát az eseményeken.

Támadóját állítólag korábban is letartóztatták már hasonló akciói miatt, legutóbb Dwayne „The Rock” Johnsont dobta meg egy nagy kővel, akkor is a rendőrőrsön kötött ki.