VIDEÓ – Három UFO-val találkozott az amerikai légierő

A helikopterpilóta és egy, a felvételt kielemző, tapasztalt vadászpilóta se látott még ilyet. 

2022. május 31., 19:54

Szerző:

Az amerikai hadsereg pilótái több alkalommal érzékeltek már a légtérben ufókat, azaz: olyan tárgyakat, amik repültek, ám nem tudták megmondani, mivel is volt dolguk pontosan. A The Debrief egy újabb ilyen esetre derített fényt – írja a hvg.hu. A cikkben mutatnak is egy videót, ami a mexikói határ közelében készült, még 2018-ban. A felvételt egy Apache helikopterről rögzítették, éjjellátó módban.

A helikopter egy kiképzési repülésen vett részt, amikor a pilóta három fényes pontra lett figyelmes az égbolton. A felvétel szerint a pilóta alaposan meglepődött a látottakon.

A The Debrief idézte Chris Lehtót, az amerikai légierő korábbi vadászpilótáját, aki arról számolt be, hogy a három pont mozgása kifejezetten érdekes, ő pedig még soha nem látott ehhez foghatót. 

Többek úgy vélik, hogy a videón csak madarak, esetleg denevérek láthatók.

(Kiemelt képünk: Azonosítatlan repülő tárgyak - azaz UFO-k - egy amerikai Apache helikopter éjjellátó készülékének felvételén. Képernyőfelvétel. Forrás: The Debrief)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.