Abszurd jelenet egy fürdőzőhelyen: pucéran rohant egy férfi a laptopját lenyúló vaddisznó után - FOTÓK

2020. augusztus 7., 15:09

Szerző:

Vidám és felszabadult hangulatot teremtett a berlini Teufelseenél egy vaddisznó, amely az egyik vendég laptopjára csapott le. A tulajdonára joggal érzékeny férfi ugyanis rögtön az állat és a vele rohanó kicsinyei után eredt – teljesen meztelenül.

Az abszurd határán egyensúlyozó jelenetet megörökítette az egyik vendég, és közkinccsé tette a Facebookon, amire a hvg.hu figyelt fel. Mint írta, nem szokta ilyen helyzetbe hozni az embereket, de amikor az élet ilyen vicces, akkor azt érdemes megosztani. Ehhez egyébként a kárvallott férfi is hozzájárult, miután maga is jót nevetett az eseten.

A drámai hajsza vége egyébként az lett, hogy a férfi zajt csapott, mire az állat kiengedte a szájából a sárga tasakot, amelyben a laptop volt.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.