Újabb rejtélyes haláleset Oroszországban

A legfőbb ügyész belefulladt a Volgába.

2023. július 2., 17:51

Szerző:

Újabb rejtélyes haláleset történt Oroszországban, ugyanis meghalt a Csuvas Köztársaság legfőbb ügyésze egy meglehetősen furcsa balesetben. Andrej Fomi vízbe fulladt, amikor megpróbált átúszni a Volgán – írja a Blikk

Másfél héten belül ez a második különös haláleset az országban. Az egyik kereskedelmi bank elnökhelyettese, a 28 éves Krisztina Bajkova június 23-án kiesett a tizenegyedik emeleten lévő moszkvai lakásának ablakán.

(Kiemelt képünkön: Andrej Fomi legfőbb ügyész. Fotó: NEXTA/Twitter)

Giorgia Meloni kormánya feltehetően még a mai napon elfogadja az a biztonsági rendeletet, aminek értelmében kiutasítják azokat a külföldieket, akik hamisan nyilatkoznak az életkorukról, hogy bekerülhessenek az Olaszországba kísérő nélkül érkező kiskorúaknak fenntartott védőrendszerbe.

 

2023. szeptember 27., 19:19

Mindenkinek tartózkodnia kellene az olyan nyilatkozatoktól, amelyek tovább fokozzák a migrációs nyomást Európában, ugyanis a menekültkvóták ismételt emlegetése csak megerősíti az embercsempészek üzleti modelljét – közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bécsben.