Elon Musk kénytelen lesz lemondani a Twitter vezetéséről

Elon Musk elvesztette a saját maga által kezdeményezett szavazást arról, hogy lemondjon-e a Twitter vezetéséről. Most kiderül, mennyire szavatartó.

2022. december 19., 14:29

Szerző:

Ahogyan arról már korábban beszámoltunkElon Musk szavazást indított arról a Twitter-felhasználók között, hogy maradjon vagy távozzon a platform vezérigazgatói posztjáról, miután saját állítása szerint hibát követtek el, amikor megtiltották a konkurens közösségi oldalak említését az oldalon.

Elon Musk kénytelen lemondania a Twitter elnök-vezérigazgatói posztjáról, miután a Twitter-oldalán indított szavazáson a többség erre szavazott, szúrta ki az rtl.hu.

A végeredmény szerint több mint 17 millióan szavaztak, és 57,5 százalék voksolt arra, hogy mondjon le, és 42,5 százalék arra, hogy maradjon ő a közösségi oldal vezetője. 

(Kiemelt kép: Elon Musk. Fotó: JIM WATSON / AFP)

Tegnap 15:49

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.