Elon Musk kénytelen lesz lemondani a Twitter vezetéséről

Elon Musk elvesztette a saját maga által kezdeményezett szavazást arról, hogy lemondjon-e a Twitter vezetéséről. Most kiderül, mennyire szavatartó.

2022. december 19., 14:29

Szerző:

Ahogyan arról már korábban beszámoltunkElon Musk szavazást indított arról a Twitter-felhasználók között, hogy maradjon vagy távozzon a platform vezérigazgatói posztjáról, miután saját állítása szerint hibát követtek el, amikor megtiltották a konkurens közösségi oldalak említését az oldalon.

Elon Musk kénytelen lemondania a Twitter elnök-vezérigazgatói posztjáról, miután a Twitter-oldalán indított szavazáson a többség erre szavazott, szúrta ki az rtl.hu.

A végeredmény szerint több mint 17 millióan szavaztak, és 57,5 százalék voksolt arra, hogy mondjon le, és 42,5 százalék arra, hogy maradjon ő a közösségi oldal vezetője. 

(Kiemelt kép: Elon Musk. Fotó: JIM WATSON / AFP)

Tegnap 21:22

Három embert sebesítettek meg Brüsszelben, az uniós intézményeknek is helyet adó Schuman téri metróállomáson, a gyanúsítottat a rendőrség előállította – tájékoztatott hírportálján a La Libre Belgique című francia nyelvű belga napilap hétfőn.

Tegnap 20:35

Vlagyimir Putyin orosz elnök telefonbeszélgetést folytatott Mohamed bin Szalmán asz-Szaúd szaúdi koronaherceggel – közölte hétfőn a Kreml sajtószolgálata.

Tegnap 20:02

Petr Pavel, a szombaton megválasztott cseh államfő hétfőn arról biztosította Caj Jing-ven tajvani elnököt, hogy Csehország és Tajvan is osztja a szabadság, a demokrácia, az emberi jogok értékeit, és ezért megerősítik partnerségüket.