Tavasztól ismét repülhetünk Torontóba

Már csak pénz kell hozzá.

2021. december 30., 10:03

Szerző:

Újraindul az Air Canada Toronto – Budapest útvonala a 2022-es nyári menetrendi időszakban – írta az iho.hu

Az elmúlt években is lehetőség volt utazni a két város között, de a világjárvány a légiközlekedést igen erősen átalakította, emiatt a 2020-as, 2021-es naptári évben nem volt közvetlen járat Torontóba.

A 2019-es nyári menetrendig bezárólag szezonálisan az Air Canada charterre, pihenésre szánt leányvállalata repülte a járatot Air Canada Rouge néven szélestörzsű Boeing 767-esekkel.

A légitársaság életében 2020. június másodikán lezárult egy időszak, ugyanis akkoriban vonták ki az utolsó Boeing 767-est a flottából, ezzel a típussal repülték a budapesti járatukat is. Megszokott módon és időpontokban fognak majd összeköttetést biztosítani az utasok számára 2022-ben, azonban egy kis csavarral, jönnek a Dreamlinerek, azok közül is a -9-esek! Ugyanis a légitársaság jelentős minőségi fejlődést, kapacitásbővítést hajtott végre a járaton a 767-esek nyugdíjazása miatt.

Az Air Canada eddig nem járt menetrend szerint Budapestről.

(Kiemelt kép forrása: Air Canada)

 

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.