Autó hajtott egy étterem teraszára Salzburgban

A salzburgi gyorsétterem vendégei közül hárman súlyosan, öten könnyebben sérültek meg.

2022. augusztus 21., 20:23

Szerző:

Közlekedési baleset történt vasárnap délután Salzburg városában, egy autó hajtott egy helyi gyorsétterem vendégkertjébe, nyolcan megsérültek, hárman közülük súlyosan - közölte az osztrák a rendőrség.

Az APA osztrák hírügynökség a hatóságoktól úgy értesült, hogy a sofőr rosszul lett és elvesztett az irányítást járműve felett, a vendégkertbe hajtott, majd nekiment több közlekedési táblának és végül egy sportszaküzlet előtt állt meg.

Egyelőre nem tudni, milyen egészségügyi vészhelyzet lépett fel a sofőrnél, aki maga is súlyosan megsérült. Szintén a súlyos sérültek között van egy anya kisgyermekével.

Az osztrák vöröskereszt négy orvossal, két helikopterrel és hat mentővel vonult ki a baleset helyszínére segítséget nyújtani.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: 168.hu | Merész Márton)

Mohamed bin Szalmán szaúdi koronaherceg immár mentességet élvez a vádhatósággal szemben a Dzsamál Hasogdzsi szaúdi ellenzéki újságíró 2018-as meggyilkolása miatt az Egyesült Államokban indított perben, mivel múlt héten a szunnita királyság miniszterelnökévé nevezték ki - jelentették ki a trónörökös ügyvédei egy amerikai bíróságon hétfőn.