Pedofilnak nevezte az egyik gyerekmentő búvárt a durcás Elon Musk

2018. július 16., 09:55

Szerző:

Hat napja zárult minden idők egyik legsikeresebb mentőakciója Thaiföldön, Elon Musk pedig ugyanennyi napja nem tudja megemészteni, hogy a mentésben nem használták fel minitengeralattjáróját.

Muskot többen betámadták, amiért szerintük fényezni akarta magát és a megmentő szerepében tetszelegni, amikor a „nem praktikus és szükségtelen" találmányával odaállított a barlanghoz, letette, majd elment. – Feldughatja magának oda, ahol fáj neki – mondta Musk találmányára Vernon Usnworth, a mentés egyik résztvevője. Musk Twitteren bele is állt a vitába, ami egészen odáig fajult, hogy vasárnap lepedofilozta a mentésben résztvevő egyik búvárt.

„Tudod, mit? Ne is mutasd meg a videót! Majd mi csinálunk egyet, megmutatjuk, ahogy a minitengeralattjáró eljut gond nélkül az 5-ös barlangba. Bocs, pedofil srác, te akartad” – állt a tweetben. 

A vita központjában az áll, hogy míg a mentésben résztvevők szerint nem lett volna idő a jármű elkészítésére, mivel a heves esőzések miatt sietni kell, és nem mellesleg a barlang kacskaringóiban sem biztos, hogy átfért volna egy ilyen szerkezet, Musk szerint tökéletes megoldást jelentett volna a focisták biztonságos kimentésére. 

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.