Most szétnézhet Vajna Tímea kétmilliárdos luxusvillájában – videó

Hét hálószoba, hét fürdőszoba, saját moziterem, medence. És ez még nem minden.

2021. június 28., 16:38

Szerző:

A napokban a dirt.com, ingatlanokkal foglalkozó amerikai weboldal tényként írta meg, hogy Vajna Tímea 8,9 millió dollárért (2,6 milliárd forintért) vásárolt egy 650 négyzetméteres luxusvillát Beverly Hillsben. A cikk írója részletesen beleásta magát a milliárdos özvegy ingatlanügyeibe. 

A 2021-ben épült villáról egyébként lenyűgöző fotókat is közzétettek. Az átlagember számára elérhetetlen luxust ide kattintva lehet megnézni. Az egyik szemfüles olvasónk a cikk megjelenése után kiszúrt egy imázsvideót a YouTube-on, amely szerinte a dirt.com által közzétett fotókon szereplő ingatlant mutatja be. A felvételeket és a képeket összehasonlította a 168 is. Nem kellett hozzá nagyító! Elég egyértelműek a hasonlóságok: a videóban gyakorlatilag minden megegyezik azzal, amik a fotókon láthatóak. 

A videót valószínűleg egy ingatlanközvetítő cég megbízásából készítették, hogy a leendő vevő ellenállhatatlan vágyat érezzen a ház megvásárlására. A mesés felvételeket látva nem csoda, hogy Vajna Tímea beleszeretett a luxusvillába. Ha valóban ezt az ingatlant vette meg, akkor hamarosan lélegzetelállító panoráma, hét hálószoba, hét fürdőszoba, saját moziterem, valamint medence teszi majd igazán álomszerűvé az örökösnő hétköznapjait.

(Kiemelt kép: Vajna Tímea, a szépségverseny tulajdonos-producere a Miss Universe Hungary döntőjének közvetítése előtt a TV2 stúdiójában 2016. november 20-án. Fotó: Balogh Zoltán / MTI)