Miniszterelnöki sajtófőnök: nyilván rosszul emlékszik Emmanuel Macron

Hosszú este volt, nyilván rosszul emlékszik a francia elnök, ugyanis az EU-csúcson Orbán Viktor támogatta a migrációra vonatkozó uniós költségvetési többletpénzt, és most is támogatja – reagált a miniszterelnök sajtófőnöke Emmanuel Macron pénteki szavaira.

2023. december 16., 12:23

Szerző:

Havasi Bertalan annak nyomán tette ismét egyértelművé a magyar álláspontot, hogy az Ukrajnának szánt 50 milliárd eurós segélycsomaggal kapcsolatban a Emmanuel Macron azt mondta: Orbán Viktor csütörtöki döntése a megállapodás blokkolásáról tisztességtelen, tekintettel arra, hogy a döntés egyebek mellett akadályoztatja a migrációkezelésre szánt pénzek felhasználását is.

(Kiemelt képünk: Alexander De Croo belga miniszterelnök, Emmanuel Macron francia elnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök beszélgetnek egymással az Európai Unió (EU) csúcstalálkozójának részeként tartott megbeszélés előtt az EU brüsszeli székhelyén 2022. március 25-én.
JOHN THYS / AFP)

2024. július 25., 09:35

 Először jelent meg a nyilvánosság előtt Joe Biden amerikai elnök, ahol elmondta, miért is lépett vissza az elnökjelöltségtől.