Megrázó vallomással állt elő Kevin Spacey bátyja

2017. október 31., 16:10

Szerző:

A fivér, Randall Fowler azt állítja, hogy apjuk egy szadista, perverz szélsőjobboldali volt, őt folyamatosan zaklatta, a háta mögött csak „teremtménynek” hívták. 12 éves volt, amikor az apjuk először megerőszakolta. Felment a szobájába, és azt mondta, hogy a madarakról és a méhekről fogja őt tanítani.

Fotó: AP/Jordan Strauss

„Kigombolta a nadrágomat, és elkezdett játszadozni velem” – mesélte a férfi, aki rémülten az anyja után kiáltott , aki fel is ment a szobához, de bejutni már nem tudott, az apjuk ugyanis magukra zárta az ajtót. „Anya elment, én pedig soha nem éreztem még magam olyan elhagyatottnak, mint akkor. Apa pedig elkezdte a szexuális aktust velem. Így kezdődött a kamaszkorom.”

Az évek múlásával az erőszak csak még durvább lett, Randall pedig feláldozta magát, hogy megvédje öccsét. Megfenyegette az apját, hogy ha egy ujjal is hozzányúl Kevinhez, akkor szembesíti anyjukat azzal, hogy mit művel. Közben a gyerekek úgy próbáltak megbirkózni azzal a hihetetlen sötétséggel, ami otthonukban uralkodott, hogy önmagukba fordultak. Randall fejében az öngyilkosság gondolata is megfordult – idéz a Life.hu Randall vallomásából.

Mint megírtuk, Kevin Spaceyt szexuális zaklatással vádolta meg az egyik pályatársa, Anthony Rapp, a kétszeres Oscar-díjas színész pedig ebben látta meg az ideális pillanatot arra, hogy bevallja, meleg férfiként éli tovább az életét.