Már azt is tagadja az eltűnt teniszező, hogy bárkit zaklatással vádolt volna

Azt mondja, félreértés történt.

2021. december 20., 07:40

Szerző:

A kínai teniszcsillag, Peng Shuai tagadja, hogy azzal vádolt volna meg egy korábbi magas rangú tisztviselőt, hogy szexuálisan zaklatta őt – írja a Guardian.

„Soha nem állítottam vagy írtam arról, hogy bárki szexuálisan zaklatott volna engem” 

– mondta a helyi állami médiának, majd hozzátette, félreértés történt.

Az állítás ellentmondott a sportoló egy november másodiki internetes bejegyzésének, amelyben azzal vádolta a volt miniszterelnök-helyettes Zhang Gaolit, hogy belekényszerítette egy viszonyba. A posztot kevesebb mint 30 perccel a közzététele után levették, a teniszező pedig ez követően több mint két hétre eltűnt a nyilvánosság elől.

(Kiemelt kép: 2021. november 21-én, vasárnap közzétett videoklipekből, amelyeken állítólag a teniszcsillag Peng Shuai látható, amint autogramot osztogat labdákat a gyerekeknek a pekingi Junior Tennis Challenger döntő megnyitó ünnepségén 2021. november 21-én, vasárnap reggel. Fotó: EyePress News / EyePress via AFP)

 

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.