Szemeteszsákokban csempészték ki a lopott Nike-cuccokat

Az eddigi információk szerint 17 tinédzser lehetett az elkövető.

2023. november 24., 09:59

Szerző:

Fosztogatók egy csoportja 12 ezer dollár (több mint 4 millió forint) értékű árut lopott el egy Los Angeles-i Nike üzletből. Az arcukat eltakaró elkövetők szemeteszsákokat pakoltak tele, majd kirohantak az ajtón – írja a BBC tudósítása nyomán a 24.hu.

A Los Angeles-i rendőrség videót osztott meg az akcióról. A nyomozók a helyi lakosság segítségét kérik a tettesek azonosításához, akik tizenheten voltak, valamennyien 15 és 20 év közötti kamaszok.

(Kiemelt kép illusztráció: arcmaszkot viselő emberek állnak sorban, hogy bejussanak a The Grove kültéri bevásárlóközpont Nike üzletébe, a koronavírus-járvány közepette 2020. november 5-én Los Angelesben. Fotó: VALERIE MACON / AFP)

 

18:31

Ukrajna 2024-ben nemcsak védekezik az országot támadó orosz hadsereg ellen, hanem új ellentámadást is készít elő – jelentette ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a FoxNews amerikai hírtelevíziónak az ukrajnai frontvonal közelében adott interjújában, amelyet az Ukrajinszka Pravda hírportál pénteken szemlézett.

Kötelező lesz a Putyinnal készített két órás interjú elemzése és oktatási használata az orosz iskolákban. Putyin mondanivalója annyira jelentős oktatási forrás, hogy társadalomismeret, történelem, irodalom, számítástechnika és az idegen nyelvű órákon is javallott azt elemezni.