Hetven évig vezetett jogosítvány nélkül – de nem csak ez sokkolta a rendőröket

Döbbenetes dolog derült ki egy sofőrről. 

2022. január 29., 17:59

Szerző:

Se jogosítványa, sem biztosítása nem volt soha életében annak a 84 éves brit férfinak, akit egy rutinellenőrzés során állítottak meg a rendőrök a közép-angliai Bulwell egyik parkolójánál – írta a BBC nyomán a Telex szombati cikkében.

A sofőrről igazoltatás során kiderült, hogy több mint hetven éve vezet vígan jogosítvány és biztosítás nélkül. A férfi egyébként már 12 éves kora óta ül a volán mögött és eddig pedig csak a szerencsének köszönhette, hogy 1950 óta egyszer sem állították meg a rendőrök.

„Még magunk sem igazán hisszük el, ami történt. Az 1938-as (!!!) születésű sofőrről kiderült, hogy 12 éves kora óta jogosítvány és biztosítás nélkül vezet...” 

– adott hangot döbbenetének a helyi rendőrség Facebook-oldalán

(Kiemelt kép: Jogosítvány nélküli sofőr vezette autó. FotÓ: Bulwell, Rise Park and Highbury Vale Police Facebook-oldala)

 

Húsz, többségében kiskorú „felesége” volt egy szektavezérnek az Egyesült Államokban; az Arizona és Utah állam határa közelében működő vallási közösség vezetője emellett megbüntette azokat a követőit, akik nem ismerték el prófétának – áll az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda által szövetségi bíróságon benyújtott periratban.