Hétezer szamárpéniszt akartak Hongkongba csempészni, de lebuktak a szagon

Azt hazudták hogy a szamárpéniszek bikapéniszek, de ez nem volt elég ahhoz, hogy leplezzék a szagot.

2022. szeptember 20., 12:01

Szerző:

A nigériai vámhatóságok arról számoltak be, hogy a gyanús szag keltette fel a figyelmüket. A bikapénisznek álcázott szamárpéniszeket még a lagosi reptéren lefoglalták. Kínában egyebek mellett afrodiziákumként fogyasztják a szamárpéniszt – de nem csak a szamár nemi szervének tulajdonítanak gyógyító hatásokat a felkelő nap országában. A kínaiak szerint a nemző kedv serkentése mellett a szamár testrészei jók az öregedés ellen is – olvasható az OCCRP közleményében. 

Ebből azokból kifolyólag évente úgy 4,8 millió szamarat ölnek le. Nigériában, hogy megvédjék a nagy tempóban csökkenő szamárpopulációt, már 2019 óta be van tiltva a szamárvágás és export – ám a 7000 csacsipénisz nem arról tanúskodik, hogy ez megakadályozta volna a mészárosokat a munkájukban. 

(Kiemelt képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock.com)

18:20

Mohamed bin Szalmán szaúdi koronaherceg immár mentességet élvez a vádhatósággal szemben a Dzsamál Hasogdzsi szaúdi ellenzéki újságíró 2018-as meggyilkolása miatt az Egyesült Államokban indított perben, mivel múlt héten a szunnita királyság miniszterelnökévé nevezték ki - jelentették ki a trónörökös ügyvédei egy amerikai bíróságon hétfőn.