Bill Gates lánya megkapta az oltást, de az apja nem vette át az agya felett az irányítást

Pedig az orvostanhallgató Jennifer Gatesnek nem lett volna ellenére, ha ez a konteó véletlenül mégis igaz. Na de most már mindegy. 

2021. február 13., 21:39

Szerző:

Bill Gates, a Microsoft alapítója a világ egyik leggazdagabb embere, aki filantróp lévén elég sokszor beszél a koronavírus-járványról is. Nem meglepő tehát: a konteóhívők hamar ráhúzták, mint Sorosra a kondenzcsíkot, hogy igazából ő találta ki az egészet, méghozzá azért, hogy a vírus elleni oltóanyag beadásával egy mikrocsipet ültessen az emberek agyába, és azzal átvegye felettük az irányítást.

Persze sokan pislognánk, ha azt látnánk, hogy egy oltás útján bejuttatott csip és egy joystick segítségével Bill Gates irányítja a zombitüneteket produkáló nagymamánkat, amint szombat délután átmegy a szomszédhoz tojásért. De hát persze lenne, aki nem lepődne meg, sőt!

Bill Gates lánya, Jennifer például egészen másként gondolkodik a kérdésről. Ugyanis miután orvostanhallgatóként most megkapta a koronavírus elleni első védőoltását, Insta-oldalán azt közölte a világgal:

"A vakcina sajnos a zseniális apámat nem ültette be az agyamba - bárcsak ilyen erő lenne az mRNS birtokában!"

Vagyis kifejezetten örülne, ha lángelméjű édesapja néha belenézne egy kicsit a fejébe, hogy mi a helyzet odabent.

Jennifer Gates természetesen nagyon hálás, hogy az egészségügyben tanuló és dolgozó diák- és munkatársaihoz hasonlóan ő is megkapta az oltást, és külön köszönetet mondott áldozatos munkájukért és a terhek elviseléséért, amin szerinte egyelőre csak az tud enyhíteni, ha minél többen beoltják magukat.

(Kiemelt képünk forrása: Jennifer Gates/Instagram)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.