Rejtélyes halálesetek miatt nyomoznak Nottinghamben

A város különböző utcáin talált holttestek miatt érkezett bejelentés a nottinghamshire-i rendőrségre, a nyomozók szerint az esetek összefüggnek.

2023. június 13., 12:05

Szerző:

Három halálos áldozata van a közép-angliai Nottinghamben kedden történt incidenssorozatnak, amely kapcsán a rendőrség egy 31 éves férfit gyilkosság gyanújával őrizetbe vett. 

A nottinghamshire-i rendőrség úgy véli, hogy a három eset összefügg, az indítékot azonban még nem sikerült tisztázni – írta a BBC. Nottinghamben minden villamosjáratot felfüggesztettek reggel és több utcát lezártak. A város központjában hat főútvonalat zártak le, a belvárost széles kordonnal vették körül, és a hatóságok kérték, hogy a lakosság kerülje el az érintett negyedet.

Az első részletes tájékoztatás szerint kora reggel a város egyik utcáján két holttestet találtak. Nem sokkal ezután bejelentés érkezett arról, hogy egy másik városrészben egy furgon megpróbált elgázolni három embert, akiket jelenleg kórházban ápolnak. Ezzel csaknem egy időben még egy holttestet találtak egy közeli utcában.

(Képünk illusztráció. Fotó: Shutterstock/Daniel Tadevosyan)