A II. kerület MSZP-s polgármesterét, Őrsi Gergelyt is megzsarolta az Angyal Ügyvédje

2019. december 9., 11:10

Szerző:

A II. kerület frissen megválasztott MSZP-s polgármesterét, Őrsi Gergelyt zsarolta meg Molnár Zsolt mellett az Angyal Ügyvédje blog. Ezt a polgármester is elismerte a 24.hu-nak, de azt mondta, részleteket egyelőre nem tud elárulni, mert

rendőrségi ügy van folyamatban, és a nyilvánosságra hozott információk akadályoznák a nyomozást.

Őrsi Gergely most csak annyit mondott, hogy őt nem közvetlenül, hanem Molnár Zsolt pártigazgatón és egy másik személyen keresztül zsarolták.

Molnár Zsolt hétfőn reggel az ATV-ben mondta el, hogy róla írt a blog szerzője, akiről kiderült, hogy Németh Gábor az, az MSZP-közeli Egyenlítő Blog korábbi szerkesztője. Molnár tagadott minden vádat, és rendőrségi feljelentést tett Németh ellen.

Megtörni látszik a kutasok ellenállása? Hétfő kora délutáni hatállyal a Mol az összes töltőállomásán 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát, vagyis – nagykereskedelmi árváltozás híján – az árrését. 

A Szabad Európa kiperelte az autópálya-koncessziós szerződés mellékleteit, és kiderült, hogy 15-17 ezer milliárd forintba kerülhet az adófizetőknek az, hogy a kormány kiszervezte a hazai gyorsforgalmiút-hálózat nagy részét. Az üzletet elnyerő hét magántőkealapról kiderült, hogy négy Szíjj László, három pedig Mészáros Lőrinc kormányközeli üzletember százszázalékos tulajdonában van – írja a lap.

Kedden túlnyomóan derült, száraz időre van kilátás. Európa időjárását egy kiterjedt anticiklon befolyásolja. Napközben többfelé megélénkül, kedden a Dél-Dunántúlon időnként meg is erősödik a délkeleti, keleti szél.

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.