Vécé-party a Fishing on Orfű fesztiválon

A Csoki & Hipo zenekar emlékezetes éjszakát varázsolt a fesztiválozóknak. 

2021. augusztus 30., 16:43

Szerző:

A Csoki & Hipo az underground körökben nagy népszerűségnek örvend. Idén a zenekar a Fishing on Orfű fesztiválon lepte meg közönségét egy vécében tartott bulival az éjszaka közepén, pénteken. 

Számaik központi témája a kormánykritika, és jellemző még rájuk, hogy mindig legfeljebb egy nappal előbb hirdetik meg a bulijukat, de előfordul, hogy csak pár órával hamarabb teszik közzé a helyszínt és időpontot. A többit már az emberekre bízzák, akik egymás között terjesztik a buli hírét. Idén persze pillanatokon belül tömve volt a 3-as számú vizesblokk, és az emberek minden apró négyzetcentimétert kihasználtak, egymás hegyén-hátán ültek a zuhanyzók tetején is. 

A zuhany válaszfalának tetején vécédeszka pihent, és kivilágított emberek színesítették vagy éppen világították be az éjszakát. A buli résztvevői persze nagyon hálásak voltak az előadóknak, a Fishing legfelhőtlenebb koncertjeként írták le a bulit. Másnap pedig le lett zárva „technikai okokból” a vécé, és emlékhellyé lett nyilvánítva.  

A zenekar egyébként sztárvendéggel is készült, Hont András személyében, aki egy Facebook-posztban számolt be az éjszakai koncertről. 

(Kiemelt kép: Csoki & Hipo koncert a Fishing on Orfű fesztiválon a Víziszínpadon, 2021. augusztus 26-án. Fotó: Fishing on Orfű Facebook-oldala)