Vibrátort és láncfűrészt bérelt, bekopogtak hozzá a rendőrök

A 40 éves kenderesi lakost gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök.

2022. november 15., 15:15

Szerző:

Egy 40 éves kenderesi lakos egy tatai üzletből lapvibrátort, aszfaltvágó, bontókalapácsot, valamint láncfűrészt bérelt, ám a bérlés lejártát követően nem vitte vissza az eszközöket a tulajdonosnak – írja a Kemma.hu.

A Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya gyanúsítottként hallgatta ki az elkövetőt, aki elmondta, hogy miután kibérelte az eszközöket, eladta őket egy ismeretlen személynek az utcán. Ezzel 665 ezer forint kárt okozott az eszközök eredeti tulajdonosának.

A kenderesi férfi ellen sikkasztás miatt indult büntetőeljárás. Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Tatai Járási Ügyészségnek – zárta bejegyzését a Police.hu.

(Kiemelt képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock.com)

Az online szerencsejátékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte, így nem csoda, hogy hazánkban is egyre több ember figyelmét felkeltik az online kaszinó játékok, illetve a sportfogadási lehetőségek. Van azonban egy olyan dolog, amely jelenleg nem teljesen egyértelmű. Ez pedig nem más, mint hogy mennyire legálisan működnek hazánkban a sportfogadási, és az online kaszinó oldalak.

Sanna Marin egy korábbi nyilatkozatára reagált. Marin azt akarta tudni, hogy a finn NATO-csatlakozás jóváhagyásának a késleltetése összefüggésben van-e azzal, hogy az Európai Bizottság befagyasztaná a Magyarországnak járó 7,5 milliárd eurós uniós támogatást. 

Elkezdődött a megújuló Blaha Lujza tér műszaki átvételi eljárása kedden, az ellenőrzési folyamat során kisebb helyszíni munkák még történhetnek, ezt követően a ligetes-fás találkozóhelyként újjászülető teret még az idén birtokba vehetik az arra közlekedők, közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).