Vérző, elvágott torkú férfi csöngetett be a házakba

Rejtélyes ügy történt Szombathelyen.

2023. augusztus 22., 14:03

Szerző:

Egy elvágott torkú, félmeztelen fiatal férfi csengetett be házakhoz Szombathelyen. A sérült férfi nem akarta, hogy a mentők felírják az adatait. 

A szombathelyi Szabó Ervin utcába riasztották hétfőn késő délután a mentőket egy erősen vérző, elvágott nyakú, zavartan viselkedő fiatalemberhez. A férfi nem árulta el azt sem, hogy honnan vannak a sérülései, de feltehetőleg magának okozta azokat – számolt be róla a 112press.hu. A férfi előtte nem sokkal még fel volt öltözve és ruhában autók elé ugrott ki a Rumi úton, a Csititói benzinkút közelében.

„Egy nagyon szakadt farmer volt rajta és kapucnis póló. Váratlanul ugrott az autó elé 17 óra körül. Édesanyám vezetett, akit nagyon megijesztett. Sikerült elkerülni, hogy elüssük, de nem álltunk meg. Arra gondoltunk, hogy talán kábítószer hatása alatt állhatott” – magyarázta a nő a 112 pressnek.

A VAOL azt írja, hogy a  külvárosi utcában alsónadrágban és zokniban mászkált a zavartan viselkedő fiatal férfi, egyelőre nem tudni, hogy hogyan szerezte a sérüléseit, az is lehet, hogy magának okozta azokat. A rendőrök átvizsgálták a környéket. A férfit a mentők kórházba szállították. 

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre)