Vélhetően a Hír Tv régi-új vezérigazgató-helyettese az egyetlen Magyarországon, akinek ma nem a hőség miatt forrt fel az agyvize

2018. augusztus 4., 20:25

Szerző:

Miközben a Fidesz, azaz a Fidesz baráti köre által visszafoglalt Hír Tv esti híradója szombaton már olyan oknyomozó anyagokat tálalt, hogy például fehérpamacsos selyemmajmok születtek a Miskolci Állatkertben, továbbá hogy elefántoknak nyílt szanatórium Indiában, a nagy hőségben azért némi hiba is belecsúszott az újjá, azaz 2015 előttivé varázsolt műsorstruktúrában.

Este ugyanis egészen véletlenül sikerült megismételni a Riasztás című műsor májusi best of adását, így nem csupán a magyar egészségügyi ellátórendszer elégtelenségeiről, az iskolarendszerben dúló erőszakról, továbbá

Kósa Lajos csengeri kalandjairól is értesülhettek a polgári nézők.

Pedig az új műsorstruktúra kevéssé kompatibilis a Fidesz egykori frakcióvezetőjének, sőt ügyvezető alelnökének vitatott, vitatható, s sok esetben súlyos bűncselekmények gyanúját is felvető ügyével, így aki kíváncsi Szabó Gábornére, s az eset hátterére, még most nézze meg a Hír Tv Riasztás című műsorának adását, amely még elérhető a csatorna online felületén. Gondoljuk, egyelőre.

Mindennek fényében kissé „aggódunk” a Hír Televízió régi-új vezérigazgató-helyettesének egészségi állapotáért, hiszen éppen csak reggel jelent meg – mint megírtuk – Szikszai Péter nyilatkozata, miszerint:

„A televízió hangnemében, a műsoraiban és a szerkesztési elveiben is olyan lesz, mint a G-nap előtti. És természetesen azok is, akik feltűnnek majd a képernyőn – akár a nyilatkozók, akár a jobboldali megmondóemberek, vagy a műsorvezetők – olyanok lesznek, akik konformak a jobboldalon.”

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.