Van egy sanda gyanúja a Pesti TV riporterének, ki áll a Pegasus-botrány mögött

Szerinte vicces, hogy egy nemzetközi ügyet Orbán Viktorra akarnak kenni mások.

2021. július 19., 20:30

Szerző:

Gyanús a Pesti Tv riporterének az egész Pegasus-botrány. Bohár Dániel szerint tök érdekes, hogy az újságírók megvizsgáltatják a telefonjukat, hogy kémkedik-e utánuk valaki, és pont egy Soros-szervezettel teszik ezt, kiemeli itt az Amnesty Internationalt. A riporter ugyanakkor viccesnek találja, hogy az egész nemzetközi ügyről azt találja ki a baloldali sajtó, hogy Orbán Viktor tehet az egészről. 

Bohár Dániel természetesen a Pegasus-botrányt sem hagyta szó nélkül. A Pesti TV riportere a Facebookon tett fel költői kérdéseket az ügyről. Különösen furcsának tartja, hogy pont olyan szervezet vizsgálta meg, hogy van-e kémprogram az újságírók és üzletemberek telefonjain, ami egy „Soros-szervezet”. A Pegasus-botrány vasárnap este tört ki. Magyar tényfeltáró újságírók írták meg, hogy az Orbán-kormány valószínűleg egy szupertitkos izraeli kémszoftverrel hallgatott le újságírókat és üzletembereket.

A Pesti TV riportere erről most azt írta: „Bevallom, elég sokat lógok a telefonomon, sőt néha még a gyerekemnek is odaadom, aki úgy el szokta nyomkodni, hogy napokba telik a visszaállítása, viszont kémszoftvert még ő sem buktatott le. Tehát, hogy van ez a Soros-fiókáknál? Időnként megvizsgáltatják a telójukat egy Soros szervezettel (Amnesty), hogy kémkedik-e utánuk valaki? Az pedig már egy másik történet, hogy Soros szervezetének honnan vannak olyan eszközei, amelyek kémprogramokat »buktatnak le«?!”

Bohár Dániel egyébként a napokban azt is megfejtette, kik miatt tiltották be a harangszót Balatonberényben. A Pesti TV riportere a helyszínre utazott, és kiderítette, hogy a belvárosi „liPsik” (tényleg P-vel írta, a szerk.) tehetnek az egészről. Erről itt írtunk részletesen.

(Kiemelt kép: Bohár Dániel. Fotó: Bohár Dániel Facebook-oldala)

Gy. Németh Erzsébet ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére. Az országgyűlés döntése alapján az eljárás során a politikusra nem vonatkozik majd a mentelmi jog.

Elkerülhetetlen az öregségi nyugdíjrendszer átalakítása. A termékenység és a halálozás is csökken, így egyre nagyobb csoport kezdi meg nyugdíjas éveit. Az azonban, hogy miként alakul a nyugdíj mértéke, a szakemberek tudását is próbára teszi.