Újra 30 millió forintért tapsoltat az MTVA

December elején ismét közönség biztosítására írt ki közbeszerzést a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA). A nyertes már megvan, nettó 29 millió 760 ezer forintos ajánlati árral.

2023. január 16., 20:48

Szerző:

Decemberben ismét közönség biztosítására írt ki közbeszerzést az MTVA – írta az rtl.hu. A közbeszerzést azóta egy cég meg is nyerte, nettó 29 millió 760 ezer forintos ajánlati árral.

A leírás szerint az MTVA Kunigudja útján található studiókban, és más külső helyszíneken veszik igénybe az úgynevezett „tapsolókat”. Az eljárásban a mennyiségeknél 12 hónapos időszakkal számoltak. a közönség igénybevétele napi legfeljebb 12 óra, a tervezett maximum létszám 200 fő naponta, a tervezett maximum létszámmal számolva 16 felvételi nap.

Utoljára tavaly júliusban írtak ki egy nagyjából ezzel megegyező közbeszerzést, ugyanúgy 30 millió forintos keretösszeggel.

(MTVA Fotó: Zih Zsolt)

 

 

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.