Új lottójáték jön Magyarországra – Itt a Napi Mázli!

Vadonatúj napi lottójátékot vezetnek be Napi Mázli néven! Mutatjuk mennyit lehet nyerni!

2024. március 4., 13:26

Szerző:

Vadonatúj napi lottójátékot vezetnek be Napi Mázli néven – közölte a Szerencsejáték Zrt. hétfő délelőtti sajtótájékoztatóján. Ma reggeltől lehet játszani vele – írja a Pénzcentrum.

Régóta nem vezettek már be új szerencsejátékot Magyarországon, de a különböző kutatások mentén az a kép rajzolódott ki, hogy nagyon vonzóak a magas nyeremények, és a gyors játékélmény lett fontos 2024-re, emelett, hogy hogy minél hamarabb találkozzanak a játékosok nyereményekkel.

A Napi Mázli játékkal akár 100 milliót is nyerhet naponta!

Az új játékban egy dátum, azaz egy év, és hónap, nap, valamint egy szimbólum kiválasztásával lehet játszani. A nyeremény összegét a sorsolási eredmények alapján elért találatok száma és az adott találathoz tartozó nyereményszorzó, valamint a megjátszott Tét határozza meg, a nyeremény ezek szorzata. Azaz a Napi Mázli játéknál nem függ a nyeremény attól, hogy adott nyerőosztályban összesen hány játékos ért el találatot – írja oldalán a Szerencsejáték Zrt.

Egy alapjáték ára mindössze 400 Ft. Számtáblánként kiválasztható, hogy hányszoros téttel kívánja a játékos az adott számtáblát megjátszani. A tét lehet 1x-es (alaptét), 2x-es, 3-szoros, 4-szeres, valamint 5-szörös. Egy szelvényen maximum 4 számtábla játszható meg saját számokkal, de gépi számokkal 20 számtábláig kiegészíthető a szelvény.

Az egy szelvényen megjátszott Napi Mázli játékokért fizetendő összeg a számtáblánként fizetendő díjak (tétek) összegének és a kiválasztott sorsolási napok számának szorzata. Például: Ha ötszörös (5x) téttel szeretnél Napi Mázlit játszani 7 napon keresztül, akkor az ár: 400 Ft (alapjáték ára) x 5 (tét) x 7 (sorsolási napok száma) = 14.000 Ft. 

A Napi Mázli mellett maximum 3 Jokerszám játszható meg, amelyek attól függően vesznek részt akár több Joker sorsoláson, hogy a Napi Mázli játék melyik napon és hány sorsolási napra kerül játékba küldésre. A Jokerszám(ok) akár 3 Joker sorsoláson is részt vehetnek.

Lehetőség lesz kézi, gépi illetve online módon is feladni a szelvényt. Jokert is lehet kérni mellé, és már egyetlen találattal is nyerhet a szerencsés. A nyeremények összege 2 tételtől függ: hány találata van a játékosnak és hányszoros téttel játszotta meg azt. Ha a játékos mind a 3 számot eltalálja, egyszeres szorzóval 20 millió forintot nyer, ötszörös szorzóval 100 milliót. A játék nagy innovációja az ikersorsolás, tehát ugyanaz a szelvény 2 sorsoláson is részt vesz.,melyre éjjel 23 és 24 óra között kerül sor.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó:: Michal Fludra/NurPhoto/AFP)

 

Tegnap 15:38

Folytatódik a változékony, napos-gomolyfelhős idő a jövő héten; elsősorban a hét elején kell záporra, zivatarra, felhőszakadásra számítani, a hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.