Több mint egymilliós nézettséget hozott a közmédiának a pót-tűzijáték

Egészen pontosan 1,3 millióan nézték az MTVA Duna csatornáján az augusztus 27-én, pótlólag megrendezett augusztus 20-i tűzijátékról szóló közvetítést.

2022. augusztus 29., 20:27

Szerző:

Az év eddigi legnézettebbb televíziós eseménye lett az augusztus 27-én, Budapest belvárosa fölött pótlólag megtartott augusztus 20-i tűzijáték, jelentette a Telex.  A számok szerint 1 millió 347 ezren legalább egy percre belenéztek az adásba, a csúcs 21 óra 25 perckor volt, ekkor 1,1 millióan nézték a Duna Tv-t.

A tűzijáték ideje alatt pedig az általában kevésbé nézett csatorna messze a legnépszerűbb volt, ezzel a mutatvánnyal pedig augusztus 27-én a közmédia a teljes főműsoridő legnagyobb nézettségét produkálta.

Az online felületek már nem teljesítettek kiemelkedően, de itt is 45 ezer videóindítást és 24 ezer újranézést értek el.

(Kiemelt kép:  Tűzijáték a Duna felett Budapesten 2022. augusztus 27-én. A látványosságot az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) zivatarra figyelmeztető vészjelzése alapján halasztotta el egy héttel az augusztus 20-ai nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs. Fotó: MTI/MTI Fotószerkesztőség/Lakatos Péter)

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.