Baleset az M0-son, több kilométeres a torlódás

Baleset történt az M0-son, két személyautó és egy kamion ütközött össze. A torlódás több kilométeres. 

2024. március 8., 15:14

Szerző:

A baleset az M1-es autópálya felé vezető oldalon, az M5-ös autópálya csomópont előtt történt. Két személyautó és egy kamion ütközött össze, az egyik jármű szalagkorlátnak csapódott. A torlódás már több kilométer hosszú, a sztráda érintett szakaszán forgalomkorlátozás van – írja az Index. A torlódás 2-3 km hosszú, ezért aki teheti, válasszon másik útvonalat!  – írja az Útinform. 

Összeütközött két személyautó és egy kamion az M0-s autóút 27-es kilométerénél, Gyálnál, a Biatorbágy felé vezető oldalon. A baleset következtében az egyik jármű a szalagkorlátnak csapódott. A műszaki mentés elvégzéséhez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek a helyszínre. A sztráda érintett szakaszán forgalomkorlátozásra kell számítani – írta meg a katasztrófavédelem.

Az M5-ös autópályán Szeged irányában, Kecskemét után a 98-as km-nél kamionmentés miatt a külső sávot lezárták. Az M51-es autóúton, az M0-s autóút irányába, Dabas térségében két személygépkocsi ütközött össze. A 25-ös km-nél a külső sávba terelik a forgalmat. 

A 8-as főúton, Jánosháza térségében baleset történt. A 113-as km-nél félpályás korlátozás van érvényben.

Óbudán kigyulladt egy busz

Kigyulladt egy autóbusz Budapest III. kerületében, a Bécsi út és a Vörösvári út kereszteződésénél. A főváros hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, és két vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek jelenleg utómunkálatokat végeznek.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál, a határállomás kilépő oldalán az erős kamionforgalom miatt 7 km-es a kamionsor. Az M30-as autópályán, a 33-as km-nél a Miskolc-észak csomópont és a 40-es km-nél lévő Szikszó csomópont között garanciális javítási munkát végeznek. A két csomópont között mindkét oldalt lezárták, a forgalmat a 3-as főút felé terelik. A munkavégzés várhatóan több hónapig is eltarthat.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Police.hu)

08:10

Ahogy a tetőzés elhagyta Budapestet, a védekezés fókusza a Duna főváros alatti szakaszára, délre helyeződött át – mondta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője az állami tévében az árvíz kapcsán.

Órákon belül tetőzhet Budapestnél a Duna, amelynek vízszintje most 830 centiméter a fővárosnál - mondta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) szóvivője az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában.