Rendszám nélküli terepjáróval menekült a rendőrök elől, végül balesetet okozott

A rendőrök elől menekülő férfi a terepjáróval végül az Attila úton két autónak is nekiütközött, miközben felborult.

2023. március 22., 09:20

Szerző:

Autós üldözés közben, egy vezetői engedéllyel nem rendelkező férfi, rendszám nélküli terepjáróval okozott balesetet Budapesten, az I. kerületben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerda reggel a police.hu oldalon.

Azt írták, a rendőrök kedden késő este egy rendszám nélkül közlekedő terepjárót vettek észre az V. kerület Bajcsy-Zsilinszky út és Alkotmány utca kereszteződénél. A rendőrök meg akarták állítani az autót, de annak vezetője továbbhajtott, ezért szirénázva követték.

A menekülő az I. kerületi Attila út és Alagút utca kereszteződésében áthajtott egy piros lámpán, nekiütközött egy másik autónak, majd felborult, miközben nekicsúszott egy taxinak is.

Az autót vezető 38 éves férfit a balesetet követően elfogták. A rendőrök a helyszínelés során az egyik összetört autó sofőrjét is előállították mintavételre, mert felmerült az ittas vezetés gyanúja.

A történtek során csak a balesetet okozó sérült meg könnyebben, ezért kórházba vitték.

(Kiemelt kép: Egy rendőrök elől menekülő férfi a terepjáróval végül az Attila úton két autónak is nekiütközött, miközben felborult 2023. március 22-én. Fotó: police.hu)