A volt fideszes Tényi István feljelentette Borkai Zsoltot kábítószer-birtoklásért

2019. október 17., 13:31

Szerző:

Feljelentést tett Borkai Zsolt ügyében az egykor a belvárosi Fideszben politizáló, tanárként is dolgozó "feljelentéskirály", Tényi István. Szerinte ugyanis felmerül a kábítószer-birtoklás gyanúja, amit ki kell vizsgálni – értesült az atv.hu.

Tényi ezért azt kezdeményezte a hatóságoknál, hogy a magyar büntetőeljárás megindításához szükséges információk beszerzése érdekében az ügyészség vegye fel a kapcsolatot a horvát hatóságokkal.

Korábban már a Jobbik is feljelentette Győr polgármesterét. Hadházy Ákos pedig Borkai Zsolt fia miatt fordult a hatóságokhoz, amiért egy bevétel nélküli cég havi 1-milliós fizetést adott Borkai Ádámnak, aki emellett a Győri ETO klubtól is kapott fizetést.

15:24

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 15. és 21. között 9200-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) a honlapján csütörtökön közzétett jelentésében. Akut légúti fertőzéssel 132 800 ember kereste fel orvosát. A tájékoztatás szerint az influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók 31,6 százaléka gyerek, 33,5 százaléka 15-34 éves, 24,4 százaléka 35-59 éves, míg 10,5 százaléka a 60 éven felüliek korcsoportjába tartozott.