Stohl Luca és Csernus doki is jelentkezik csütörtökön

Míg Luca 18 órától a hála érzéséről beszélget, 19 órától az ország pszichiátere a saját alteregóját faggatja.

2021. október 14., 14:43

Szerző:

Kivételesen csütörtökön 18 órától jelentkezik a Szenzitív Stohl Lucával című műsor a 168 youtube csatornáján. Ezúttal a hála érzéséről faggatja illusztris vendégeit a műsorvezetőnő. Érkezik a stúdióba a neves költő, Lackfi János, aki verset is hoz magával.

De itt lesz velünk a zenész és polihisztor Müller Péter Sziámi is, aki arról beszél, mekkora hálát érez, hogy 12 évesen örökbe fogadta a neves gondolkodó, Müller Péter. Megtiszteli a műsort jelenlétével Illés Fanni paralimpiai bajnok, aki aranyéremmel tért haza Tokióból. Ahogy ő szokta mondani: ő láb nélkül, viszont céllal született. Megyeri Jonatán rabbi a vallás, a hit és a hála szoros összefüggéseiről beszél. És érkezik az a doktornő is, Jakkel Anna, aki missziójának érzi, hogy Afrikában a legelesettebbeket támogassa.

A Szenzitív Stohl Lucával exkluzív műsorát követően 19 órától pedig az ország legrettegettebb pszichiátere, dr. Csernus Imre osztja ki a szokásos Maflását. Ezúttal azt a Bányai Kelemen Barna színészt teszi helyre, aki pont őt, Csernus Imrét alakította a Toxikoma című sikerfilmben. Kár lenne kihagyni!

(Kiemelt kép: 168)

Jövő hétfőn magyar-osztrák-szerb csúcstalálkozót tartanak Budapesten, a tárgyalások fő témája az illegális migráció elleni közös fellépés – erősítette meg az erről szóló sajtóhíreket az MTI-nek Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár csütörtökön.