Sportmodellt vett fel polgármesteri biztosnak Dézsi Csaba András

Kálmán Csilla jó néhány évvel ezelőtt tömegverekedésbe keveredett Balatonfüreden.

2021. július 29., 14:00

Szerző:

Kálmán Csillag jogász, kétszeres fitneszvilágbajnok, sportmodell lett Győr új polgármesteri biztosa. Erről Dézsi Csaba András polgármester adott tájékoztatást. Kálmán Csilla feladata, hogy a győriek egészségét megőrizze. Dézsi Csaba azt mondta, szívügyük a győriek egészsége. A most 32 éves nő 2015-ben egy balatonfüredi szórakozóhelyen tömegverekedésbe keveredett.

A Facebookon jelentette be Dézsi Csaba András, hogy Kálmán Csilla jogász, kétszeres fitneszvilágbajnok segíti a munkáját, mint a győriek egészséges életmódjáért felelős polgármesteri biztos. Dézsi Csaba András azt írta: „Szívügyünk a győri emberek egészsége.”

Kálmán Csilla táplálkozási szaktanácsadó, személyi- és funkcionális edző, kétszeres sportmodell világbajnok versenyző és a Myprotein szponzorált sportolója. Saját weboldalán azt írja magáról, sokoldalú személynek tartja magát, hiszen a sportkarrierje mellett az ELTE-n diplomázott anglisztika szakos nyelvészként alapszakon, angoltanár és család- és gyermekvédő szakos tanárként szerzett mesterdiplomát, és a győri Széchenyi István Egyetemen végzett jogászként. 

Kálmán Csilla 2015-ben Balatonfüreden tömegverekedésbe keveredett. A sportmodell akkor a Facebookon írta meg, hogy egy ottani szórakozóhelyen a betonnak lökték a fejét, és úgy megsérült, hogy kórházba kellett vinni. Arról is beszámolt, hogy úgy tudja, egy 35 fős afrikai orvostanhallgatókból álló csoport támadta meg. Arról, hogy miért alakult ki a verekedés, eltértek a nézőpontok.

A VS akkor arról írt, hogy Kálmán Csilla társasága rasszista megjegyzéseket tett a fekete bőrű férfiakra, Kálmán Csilla az Origónak azt mondta, kint volt, és mire beszaladt, már elszabadultak az indulatok. Az ügyben a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

(Kiemelt kép: Kálmán Csilla táplálkozási szaktanácsadó Facebook-oldala)

 

 

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.