Simonka kizárná, aki ki akarja zárni

2020. augusztus 14., 08:58

Szerző:

Miután Simonka György kizárását kezdeményezte a Fideszből Ruck Márton medgyesegyházi fideszes csoportelnök, Simonka György közösségi oldalán bejelentette, hogy ő már korábban kezdeményezte Ruck kizárását.

A csalással vádolt politikus azt írta, hogy a Dél-Békési térségben az elmúlt években soha nem látott mértékű fejlesztések indultak el a korábbi vezetés alatt. 

 

„A Ruck Mártonhoz és Kraller Józsefhez tartozó körök ezeken a projekteken óriási pénzeket kerestek, de nekik ez sem volt elég, ezért átálltak a Galló Ferenc által irányított, Jobbik-DK ellenzéki összefogás zsoldosának és ebből a csapatból próbálnak meg most újból mindent kizsigerelni. Az igazi céljuk ez: a pénz és a hatalom megszerzése. Én, és néhány vezető csak az útjukban állunk. Ezt nem tűrhettem szó nélkül és többedmagammal a napokban kezdeményeztük mindkettőjük Fideszből történő kizárását”

– közölte Simonka György bejegyzésében.

Hozzátette, hogy Ruck Márton tevékenységéről októberben tesz vallomást.

Ruck egyébként azzal indokolta a kezdeményezést, hogy Simonka György a Fidesz-MPSZ jó hírének súlyosan árt, és nem tájékoztatta a helyi szervezet elnökségét az ellene indított büntetőeljárásról. 

 

A Postás Szakszervezet és a Magyar Postások Érdekvédelmi Szövetsége szervezésében 19 vármegyéből 19 kézbesítő adott át petíciót a vállalat vezérigazgatójának, amelyben érdemi tárgyalást, elfogadható béremelési ajánlatot sürgetnek; a benyújtott petíciót a Magyar Posta vezérigazgatója átvette – közölte a Postás Szakszervezet csütörtökön.