Semjén Zsolt is beáll a békemenetbe, hogy Orbán Viktor színe elé járulasson

2018. március 13., 17:24

Szerző:

„Mi, kereszténydemokraták hiszünk a közösség erejében. Országunk jövője, biztonsága, keresztény kultúrája, identitása és függetlensége jelenleg is támadás alatt van. Mások akarják megmondani hogyan és kivel éljünk. A Békemenet közössége erős, határozott kiállást tanúsított eddig is Magyarország mellett.

Ezért a KDNP és az IKSZ is csatlakozik a Békemenethez, valamint erre biztatunk mindenkit. Álljunk ki a fiatalok jövőjéért és Magyarországért, álljunk ki értékeinkért! Találkozzunk március 15-én 12 órakor a budapesti Bem téren, ahonnan együtt vonulunk át meghallgatni Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszédét!"

– ismertette csütörtöki outdoor-programját Facebook oldalán Semjén Zsolt, a zord skandináv fenyvesek titokzatos réme. A remek hírt a 444 vette észre.

Fotó: MTI/Baranyi Ildikó

Mint nemrég megírhattuk, most már biztos az is, hogy Farkas Flórián és a Lungo Drom színe-virága ugyancsak ott menetel majd Bayer Zsolt mögött a csütörtöki seregszemlén, amelyre 200 000 felvonulót várnak. 

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.